onsdag 16. oktober 2013

Nederland, hjortehunder og YLVA

Tirsdag i sist uke reiste jeg til Nederland. Jeg skulle bo tre dager hos kennel "of Dirty Mind" i Someren. Det ble litt av et eventyr! I tillegg til min vakre Ylva (3 måneder), møtte jeg den like vakre søsteren Yentl, den yndige moren Victoria, den flotte faren Silver og åtte andre hjortehunder. Huset rommet også fire langhårete dagshunder, og selvfølgelig det utrolig hyggelige tobeinte vertskapet.



Jeg brukte dagene til å leke med valpene, møte andre søte valper hos kennel "Maldaros" og være sammen med alle hundene. Det var FANTASTISK!

Vi gikk turer hver dag, og ingenting er som å se disse vakre skapningen i fri lek og løping ...



Jeg har fra første øyeblikk vært fascinert av Ylva. Hun er så glad, søt og kosete! Ingenting er som når hun kommer og legger hodet rundt halsen min ... Men selvfølgelig var jeg litt nervøs før vi skulle reise med fly tilbake til Norge. Det viste seg at det var helt unødvendig! Turen gikk kjempefint, og Ylva har allerede funnet seg godt til rette i sitt nye hjem. Hun leker, spiser godt, sover og tisser (ute).




Jeg var så heldig at oppdretteren til Ylva, Lammert, ble med tilbake til Norge. Han, Resie (oppdrettern til Hulda) og Grethe var på besøk her i Sandnes fra fredag til mandag - kjempekoselig! Hollenderne fikk både sett Prekestolen og de vakre jærstrendene, og været var nydelig alle dagene :)






Jeg vil takke for en uforglemmelig uke! Det er så kjekt når jeg får treffe så mange flotte mennesker som er like glad i hjortehunder som meg selv :)

2 kommentarer:

Fugler i Søgne sa...

Gratulerer med en flott hund! Det hørtes ut som en spennende reise, men nå er hun endelig i Sandnes:)
Det siste bildet var hun utrolig fin på! Vi gleder oss til å treffe henne!!

Lene sa...

Tusen takk, Børge :) Hils gjengen fra meg!