torsdag 9. oktober 2014

Nydelig høstkveld på stranden!

Ylva var svært fornøyd med å løpe og leke MASSE på Hellestø i går kveld! En nydelig kveld og vakre mynder :) To hjortehunder og to spanske galgoer! 


Melvin er overbegeistret for å ha de tre myndedamene helt for seg selv :)

En liten avkjølende hvil

Happy - happy - happyface!

2 kommentarer:

mali-mo sa...

For en nydelig hund du har!

Vi er en familie som er igang med å få oss hund. Det siste året har vi vurdert litt raser, lest og sett på hunder. Både mannen og jeg er rett og slett forelsket i SH. Den eneste innvendingen vår er hvordan denne rasen går sammen med andre dyr, ut fra det jeg har lest om jaktinstinkt. Vi har kaniner, katt og kommer til å ha høner i nær fremtid. Hva tror du om dette? Kan det fungere? Vil også gjerne ha tips om oppdretter? Vi bor i Bergen, men er i Stavangerområdet etpar ganger i året. På forhånd tusen takk, mvh Ingvild

Lene sa...

Hei, Ingvild!
Beklager sent svar ... Kjempekoselig at du liker den skotske hjortehunden :) Som du sikkert forstår, så er jo jeg også helt forelsket i denne rasen. Dette er jakthunder, men jeg vet om flere hjortehundeiere som lever med både katter og andre dyr. De ulike hundene har ulikt jaktinnstinkt (Ylva som jeg har nå blir mye mer trigget av for eksempel katter enn Snorre som jeg hadde tidligere) men starter du tilvenningsprosessen med en gang dere får valpen i hus, vil det mest sannsynlig gå bra :) Her er en oversikt over oppdretterne i Norge: http://www.hjortehund.no/oppdrettere-2/. Det blir ikke født mange kull her i landet, men det går an å bestille valp hos den oppdretteren dere ønsker. Selv måtte jeg til Nederland for å få tak i Ylva.
Masse lykke til, og bare kjekt dersom dere vil komme å hilse på neste gang dere er i Stavangerområdet :)
Vennlig hilsen Lene